• Dansk
    • English
    • German

Menuforslag fra køkkkenet

Herunder finder du et udvalg af vores menuer.

Lejrskoleforplejning følger en turnus af lig og ulige uger.

Konferenceforplejningen kan variere. Kokken laver normalt en plan og serverer det som passer bedst til gruppen – Vi tager gerne en snak om menuen.

Der kan forekomme afvigelser i menuerne.

 

Lejrskole aftensmad – ulige uger

Mandag:

Linseburger med både kartofler

Tilbehør: salat fad, ketchup, burgerdressing

Tirsdag:

Stegt kylling med pastasalat

Tilbehør: dressing, brød

Onsdag:

Hummus fad med falafel

Tilbehør: salat fad, dressing, brød

Torsdag:Overnatning Danhostel Helsingør

Paprika gryde med ris

Tilbehør: salat, dressing og brød

 

Lejrskole aftensmad – lige uger

Mandag:

Stegt kylling med både kartofler

Tilbehør: salat fad, dressing, flutes, ketchup

Tirsdag:

Bolognaise (Bolognese) med pasta

Tilbehør: Salat fad, dressing, brød , ketchup og parmesan ost

Onsdag:

Kylling i grøn karry med kokosmælk med ris

Tilbehør: Gulerodsråkost, brød, ristet kokosmel og mango chutney

Torsdag:

Taco

Tilbehør: salat fad, revet ost, Taco sauce, creme fraiche , brød

 

Barnedåb – en dejligt frokostmenu

Små butterdej skåle fyldt af  med røget laks med urtecreme

Marineret  kyllingefileter

Langtidsstegt  nakkefilet med urter

Små  lune grøntsagsfrikadeller eller frikadeller

kartofler med ærtepure og rugbrødsknas

2 salater af sæsonen grøntsager

hjemmelavet bagt brød

smør /pesto

 

Konference Menu – Hjemmelavet 3 retters menu

ved 2 retters menu, kan man frit vælge mellem enten en forret eller dessert

Forretter – Kokken vælger medmindre andet er aftalt

1.Tarteletter med kylling eller  masser af sæsons grønt og persillekrymmel

2. Røget Laks på bund af rustik  grønt  med lime/chili dressing samt rugbrødschips

3. Tapas fad med 4 lidt forskellige udvalg mellem kød, ost og grønt

Hovedret

  1. Vegetar hovedret ..En god vegetarret afhænger af friske grøntsager. Stol på os – vi laver mad uden kød og bruger årstidens friske grøntsager. – Det bliver lækkert og sundt. Vi arbejder efter devicen:” Når man spiser vegetarmad skal det være sådan at man ikke tænker over om der er kød i eller ej – det er bare lækker mad!”
  2. Ovnbagt Laks med kogte kartofler og citrondressing sæsons grønt
  3. Sous vide Rosastegt kalvefilet  med urtebagte kartofler samt

Kold bearnaisesauce

sæsonens grønt

Desserter

  1. Hvid chokolademousse med Lemoncurd
  2. Fromages med friske bær og flødeskum
  3. Frugt salat af sæsons frugter med lækker vegansk  chokolagekageDanhostel Helsingør