• Dansk
    • English
    • German

Forældretur

Forældreture med elever op til 6.klasse på Danhostel Helsingør VandrerhjemDanhostel Helsingør

(Vi tager ikke imod forældreture med børn ældre end 6.kl. på ankomstdagen.)

En forældretur er typisk fra fredag til lørdag og bliver ”styret” af forældrene.

Forældreture bliver booket ind som ”Gruppe”, til vores gruppepriser: https://www.danhostelhelsingor.dk/grupper/

 

Vi elsker at have besøg af børn og deres forældre. På en forældretur er der masser af tid til hygge og hinanden, masser af tid til at lege og slappe af.

I kan ankomme om eftermiddagen og blive indlogeret i jeres værelser. – det kan godt tage lidt tid for børnene at rende rundt og blive indlogeret – Men I har jo heller ikke travlt.

Lad børnene finde sig tilrette. Rende rundt og se området, stranden og haven.

I kan evt. benytte vores fotojagt og inddele børnene i små grupper – og lade dem rende rundt med formål og løse opgaven. Dette vil give jer forældre en lille pause på 30 min. Hvor I kan nyde udsigten med en kop kaffe inden aftensmaden.

Vi udleverer gerne ”fotojagten” når I kommer – men I kan se den her:

https://www.danhostelhelsingor.dk/wp-content/uploads/2019/03/FotoJagt_Danhostel_print.pdfDanhostel Helsingør

 

Efter maden er det tid til at lege lidt. Spejderlege i haven, bygge sandslotte på stranden eller måske gå en tur langs vandet ned til vores smukke havn – og købe en is til ungerne?

 

I kan evt. slutte aftenen af med lidt historiefortælling, en nattetur i skoven som ligger lige over for vandrerhjemmet (husk lygter), eller en hyggeopgave i et fælleslokale.

I kan evt. låne et lokale i hovedhuset hvor I kan samles til en aktivitet efter 22 hvis I har brug for det.

 

Det kedelige:

Vi bliver desværre nødt til at understrege at en forældretur er ikke en ”fest” for de voksne.

Vi forventer at de voksne deltagere er aktive og engagerede i børnenes adfærd og leg.

Det er IKKE muligt at forældrene sætter sig i haven og hygger mens børnene render rundt alene. Der SKAL være konstant forældreopsyn og vandrerhjemmets retningslinjer SKAL overholdes.

Der skal være ro på værelser og området kl.22. Det er ikke til diskussion. Der må ikke sidde børn/voksne i haven og hygge efter 22. Børnene må ikke rende rundt og lege efter 22. Der må samtales på værelserne – men ingen musik og ingen ”fest” efter 22.

Det er forældrenes ansvar at regler og retningslinjer bliver overholdt. Brud på reglerne kan medføre øjeblikkelig bortvisning fra vandrerhjemmet uden yderligere!

 

Der er mange forskelle på en lejrskole og en forældretur.

De to vigtigste er at en lejrskole altid afholdes fra mandag til onsdag, eller onsdag til fredag og altid har et undervisningsfagligt og relevant indhold. Det er skolen der bestiller og betaler, og lærere som deltager med børnene. En lejrskole blive booket til lejrskolepris:

https://www.danhostelhelsingor.dk/lejrskoler-2/