• da
    • en
    • de

Danmarks fredeligste vandrerhjem

“Hvis alle skal have samme muligheder, skal alle behandles forskelligt!” Citat: Lord Nicolai. Vært.

Det lyder måske tosset, men det er nu engang Vores filosofi at alle vores gæster skal have samme mulighed for at nyde vandrerhjemmets hyggelige atmosfære samt Helsingørs fantastisk flotte natur. Alle vores gæster skal have mulighed for at slappe af og nyde området og der SKAL være plads til alle! – også vores naboer.

Danhostel Helsingør grupper

At være et fredeligt vandrerhjem handler ikke kun om at der skal være “ro som på den jydske hede”. Det handler også om plads, respekt og frihed!

At der skal være plads til alle. At vi alle skal respektere hinanden og ikke mindst om alles ret til frit at kunne få den bedst mulige overnatning.

 

Vores gæster er meget forskellige. Vi har alt fra håndværkeren der bare vil sove og stå tidligt op, familien med små børn, lejrskoler, familiegrupper, konferencer og fester.

Selvom der skal tages hensyn til dem der vil have ro, skal dem der vil have ro – tage hensyn til dem der gerne vil hygge ved bålet. Lejrskolerne skal tage hensyn til turisterne og konferencerne,  som jo så igen skal tage hensyn til lejrskolerne.

Kort sagt afhænger vores fred på vandrerhjemmet af jer gæster! – både dem der vil have ro og dem der ikke tænker over at andre vil sove…vi skal alle give lidt snor for at få det hele til at fungere.

Danhostel Helsingør

Vi er ikke glade for restrektioner og forbud, men vi har dog et par regler som skulle gøre opholdet på vandrerhjemmet bedre for alle:

Ingen larm i haven efter 2200, havefester er ikke tilladt.

Ro på værelserne efter 2200

Støjende leg skal foregå på de store fodboldbaner/grønne områder på den anden side af gaden.

Vi afholder fra 2021 ikke længere fester som varer til efter kl.0300.-

Man kan fra 2021 ikke længere booke fester hvor der indgår band eller DJ.

Vi glæder os til at tilbyde dig/jer den bedst mulige overnatning i fred på Helsingør vandrerhjem.

Lord Nicolai Stubtoft, Vært

Vi anvender cookies til at forbedre oplevelsen på vores side.

Du accepterer ved at fortsætte